top of page

Villkor och Information

Köpvillkor

Här på Annika Falk Mode & Design´s webbshop handlar du tryggt och säkert med vilket betalningssätt du än väljer; kortbetalning, bankgiro eller förskottsbetalning då varan hämtas direkt i butiken.

Vi följer de svenska lagar och bestämmelser som härrör till all internet-försäljning. Dessutom är vår etik och moral stark.

 

Åldersgräns

För att handla hos oss på Annika Falk Mode & Design så måste du vara minst 18 år fyllda.  Du måste även inneha ett giltigt betalkort.

Vi har inga krav på minimi-order, alla beställningar är välkomna.

I vissa specifika fall förbehåller vi oss rätten att neka en beställning, t.ex om du har betalningsanmärkningar eller uppgivit falska personuppgifter.

Priser

Alla våra priser är angivna i svenska kronor ( SEK ) inklusive 25% moms.

Orderbekräftelse

I samband med din beställning så skickas en orderbekräftelse per omgående till den e-mailadress som uppgetts vid beställningen.

Betalningssätt

Du kan välja mellan 2 olika betalsätt, säker kortbetalning med VISA och MasterCard m.fl eller förskottsbetalning.

Säker kortbetalning;

Gör en säker kortbetalning med PayPal. Du kan använda Visa, MasterCard, American Express och Discover för att göra dina PayPal-betalningar.

Hos PayPal är din ekonomiska säkerhet av största vikt. 

 

För att du ska kunna hålla ordning på dina transaktioner får du ett kvitto varje gång du betalar, oavsett vilket sätt du betalar på. PayPal hjälper dig att skydda dina uppgifter och meddelar dig direkt om de skulle upptäcka onormal aktivitet på ditt konto.

PayPal följer de internationella standarderna PCI (Payment Card Industry) och CISP (Cardholder Information Security Program) för dataskydd och använder några av de mest effektiva krypteringsverktygen på marknaden mot bedrägerier och du är till 100 % skyddad mot att obehöriga betalningar skickas från ditt konto. PayPal har dygnet runt-övervakning av transaktioner och använder sofistikerade riskmodeller för att bekämpa bedrägerier.

Dessutom kommer vi, Annika Falk Mode & Design, som mottagare inte att få någon känslig ekonomisk information som kreditkortsnummer eller bankkontonummer när du skickar en betalning med PayPal. Därmed så behöver du inte oroa dig när du betalar till personer som du inte känner.

Du kan naturligtvis även göra säker betalning direkt i butiken och den är kostnadsfri.

Förskottsbetalning;

Du kan även göra ditt köp via förskottsbetalning.

Då din betalning har skett till vårt bankgiro ( Bg 5535-4856 ) och pengarna kommit oss tillhanda så skickas varan till dig per omgående.

Frakt och leverans

Fraktkostnaden är 69 kr inom Sverige. Annan fraktkostnad kan tillkomma då varan är större och mer skrymmande, i dessa fall så står fraktkostnaden vid respektive vara.

För leveranser till andra länder var vänlig att kontakta oss på annika@annikafalk.seså hjälper vi dig med detta.

Vid köp över ett totalt belopp av 2.000 kr gäller Fri Frakt.

Hämta varan själv i butiken

Du kan självklart även välja att hämta dina varor i vår butik på Mellbygatan 4, 531 31  LIDKÖPING och slipper då fraktkostnad. Butiken är öppen Måndag – Fredag 11:00 – 18:00, Lördag 10:00 – 14:00. Kontakta oss via mail annika@annikafalk.seeller telefon +46  (0)510 61010 så stämmer vi av en tid som passar dig.

Leveranstid och övrig leveransinformation

Vi gör alltid vårt bästa för att leverera varan till dig så snabbt som möjligt.

Vi skickar våra paket med Posten inom 1-3 arbetsdagar, för dig som kund att avhämta hos närmaste postombud. När ditt paket finns att hämta så får du en avisering via SMS,  var därför noga med att fylla i rätt telefonnummer.  

Vid eventuell försening av leverans så kommer du att informeras om dröjsmålet och orsaken till detta samt att häva köpet utan kostnad.

Ej utlösta paket ligger kvar hos ert postombud i 2 veckor, därefter återsänds paketet till Annika Falk Mode & Design. Ni som kund blir i detta fall debiterad med en avgift om 400 kr för frakt- och administrativa kostnader.

Reklamationer

Innan vi postar våra varor kontrolleras de noggrant så att de är hela och fina. Om varan ändå på något sätt skulle vara felaktig eller skadad och du vill göra en reklamation så kontakta oss via mail annika@annikafalk.se eller telefon +46 (0)510 61010. Skadad eller felaktig vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återförsändelse av reklamerad vara och eventuell bytesvara så står Annika Falk Mode & Design för frakten. Vid retur var noga med att paketera varan väl. Om en vara skadas eller kommer bort när du returnerar den till oss är det du som är ansvarig.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt enligt Konsumentköplagen ( gäller ej REA-varor ). Ångerrätten gäller från och med då du hämtat ut din vara hos ditt ombud. Om tidsfristen löper ut en  lördag eller helgdag så som söndag, julafton, nyårsafton etc. så förlängs tidsfristen till följande bankdag.

Om du skulle ångra ditt köp så kontakta alltid Annika Falk Mode & Design via mail till annika@annikafalk.se eller telefon +46 (0)510 61010 innan retur. Varan skall returneras till oss oanvänd, i oförändrat skick, i originalförpackning (oskadad) inkluderat alla lappar. Var noga med att packa varan väl. Bifoga kopia av följesedel samt kvitto.

Vänligen observera att du helt eller delvis kan förlora ditt inköpsbelopp om produktens värde är nedsatt på grund av;

  • Du har använt produkten

  • Produkten har skadats på något sätt

  • Om du har tvättat produkten

  • Om prislappar och informationsetiketter borttagits från produkten

Vid en retur så står du som kund för alla fraktkostnader, returen får ej ske som postförskott eller efterkrav. Skicka varan som postpaket och uppge vart du vill ha beloppet insatt. Efter det att vi mottagit samt kontrollerat varan så återbetalar vi beloppet till ert konto.

Om du ångrat ditt köp när paketet har skickats från butiken så måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och sedan skicka tillbaka det till avsändaren. Om paketet inte hämtas ut registreras det som ej uthämtat och debiteras därefter.

Skadad vara

Innan vi postar våra varor kontrolleras de noggrant så att de är hela och fina. Om varan skulle vara felaktig eller ha skadats på vägen så kontakta oss via mail till annika@annikafalk.se innan retur och förklara vad som är fel. Sedan så ger vi dig vidare instruktioner så att felet snabbt kan klaras upp. En skada vara måste reklameras inom 14 dagar.

Transportskadat gods måste anmälas direkt vid utlämningsstället då du hämtar ut varan.

Rabattkoder / REA

Alla våra erbjudanden gäller så länge vårt lager räcker.

Våra rabattkoder gäller endast en gång per hushåll. I de fall rabattkoder missbrukas så förbehåller vi, Annika Falk Mode & Design, oss rätten att neka enskilda beställningar samt att radera aktuella rabattkoder.

Rabattkoder utgivna av Annika Falk Mode & Design har en giltighetstid på 6 månader f.o.m utgivelse.

Restorder

Vid köp av restorder garanteras ingen leverans. Varan levereras så snart den finns i lager, med reservation för att leverantören har slutsålt.

Övrigt

Vi kan inte helt garantera att våra bilder exakt återger produkternas verkliga utseende och färg. Om du är osäker, ta gärna kontakt med oss för ytterligare beskrivning av den aktuella produkten.

Ris och ros

Dina tankar och idéer är viktiga för oss, vi tar därför tacksamt emot de synpunkter du kan tänkas att ha. Positiva som negativa.

Företagsinformation

Annika Falk Mode & Design, Mellbygatan 4, 531 31  LIDKÖPING

Du kan kontakta oss på telefon: +46 (0)510 61010 Måndag – Fredag kl. 11 – 18 eller via mail: annika@annikafalk.se

Företaget innehar F-skattsedel.

bottom of page