top of page
20221207-082007463.jpg

VÅRA VARUMÄRKEN

unikt utvalda för dig

Varje plagg och varje sak som finns i butiken är noga utvalt av oss. Dessa vackra saker ska leva länge i garderoben och ditt hem samt kunna kombineras i en oändlighet.

20220920-194501659.jpg
IMG_2346-2.jpg
20221207-082032008.jpg

GOSSIP

Grundades 1997 och är ett välkänt och etablerat svenskt märke. Att måna om den värld vi lever i är viktigt, därför räknas Gossip till "a slow and Conscious fashion brand" medvetet och hållbart. Produceras bara i naturmaterial. Oftast ekologiskt. Gossip designas i Sverige och produceras till hälften i Italien och Indien. I Agra i Indien finns en skola för funktionshindrade barn som Gossip stödjer. Vetskapen om att varje plagg du bär även har betalt för en dags utbildning för ett barn med speciella behov ger en extra varm känsla i hjärtat. 

MILOOK

Ett svenskt märke som grundades 2016 med fokus på detaljer och kunskap om passform. Alla Milooks plagg har medvetet utvalda kvaliteter med bra passform och hållbarhets tänk. Ett fint och genomtänkt varumärke med tidlös design som förblir säsong efter säsong. 

ME 369

Ett märke med passion, energi och kreativitet. Vill du ha det lilla extra ska du absolut spana in detta märke. Med sina färgsprakande mönster och fina budskap på kjolar, klänningar och blusar får man många positiva kommentarer när man bär dessa plagg. Vi älskar det!

PULZ JEANS

Ett danskt märke jeansmärke som grundades 2007 med uppdraget att skapa jeans med perfekt passform och det har dem lyckats med. Många fina modeller som passar kvinnokroppen. Pulz har inte bara jeans utan även en fullskalig kollektion med snygga trendiga plagg med dansk design. 

STAJL

Står för vanliga enkla basplagg med en elegant bohemisk touch i sköna material som linne, bomull och viskos. Varje plagg är unikt och kan skilja sig från varandra. Ett omtyckt märke som passar många både i stil, passform och prisläge. 

NO WOMENS LABEL

Ett systermärke till Sixty Days med bas i Helsingborg. Enkla plagg i naturmaterial med fina detaljer och mönster som funkar både i vardags och till fest. Du får det lilla extra till ett bra pris. 

MOVES GOOD

Står för hållbara och tidlösa basplagg med hög kvalitet. Använder sig bara av miljövänliga material och metoder. Hållbarhet är inte en trend, det är ett sätt att leva. Fantastiskt sköna plagg och material. Kläder att bära med gott samvete. 

 

GR NATURE

Linnekläder i högsta kvalitet från Litauen. Höst och vinter kollektionen består av ull, silke och viskos. Tidlösa välskräddade plagg med fin enkel design. GR nature är socialt ansvarstagande och stöttar landets dövförbund sedan många år tillbaka. 

M WIESNECK

Ett danskt märke som grinandes 2015 av Michala Wiesneck i Köpenhamn. Klassisk look som bomberjackan och den vita skjortan blandat med exklusiva handtryckta print och broderier med egen design. Hon blandar det förflutna med framtiden. Maskulint med feminint och olika strukturer och material. Ett märke med det lilla extra i en spännande dansk design. 

Det här var ett urval av våra fina märken, fler finns i butiken. Välkommen!

bottom of page